یمنبتیسبمنتسیبمنیتبیمنتبینمتبیسب
سبد خرید
0

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

کلینیک درمانی بلاویستا

کلینیک درمانی بلاویستا با مساحت حدود ۷۴۰۰ مترمربع واقع در کشور سوییس و توسط کارلوس مارتینز طراحی شده است. در طراحی این مرکز پزشکی تاریخ منطقه مورد تاکید قرار گرفته. در سال ۱۴۰۳ میلادی مردمانی از منطقه اپنزل باعث پیروزی در جنگ ووگه لینسگ و استقلال سوییس شدند . بخش توده سنگی مانند که در زمین فرو رفته است نشان از استحکام و قدرت با توجه به همین پیشینه تاریخی طراحی و اجرا شده است .

طبقات ساختمان با یک بازشدگی طولی و با استفاده از شیب زمین موجود رو به سمت دریاچه کنستانس ایجاد شده. استفاده از بتن با رنگی تیره تقویت کننده شخصیت سنگی این بنا است. پلان ساختمان در قسمت مرکز دارای یک بیرونزدگی است که قسمت اصلی کلینیک در آن واقع شده و با پنجره هایی بزرگ و قدی اجرا شده است.تمام اتاقهای درمانی و اتاقهای بیماران دارای دید کامل به منظره شمال هستند. اتاقها با پنجره هایی بلند باعث وارد شدن نور بیشتر و تامین آن به صورت طبیعی هستند. تکنولوژی دودی کننده شیشه ها به بیماران این اجازه را می دهد تا در زمان هایی میزان ورودی نور به داخل اتاق را تنظیم کنند.

در آخرین طبقه ۴ واحد آپارتمانی بسیار لوکس قرار گرفته است. این کلینیک از اکتبر سال ۲۰۱۶ در حال بهره برداری است.

همانطور که قبلا اشاره شده در نمای این ساختمان از بتن با رنگدانه تیره که سطحی شبیه سنگ میسازد استفاده شده.نوار پنجره ها در سطح دیوار ضلع شمالی ساختمان که باعث سبکی زیبا و باعث تامین نور داخلی ساختمان در روز به صورت طبیعی می گردد.

کلیدواژه : کلینیکمعماری
ارسال دیدگاه
توسط
تومان
×

پی اس کافه
توجه ! لطفا قبل از شروع گفتگو ، حتما پیام رسان واتساپ را نصب کنید

×